The Vampire Diaries.hu
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cikkek/Hírek
 
Menü
 
Facebook-on is!!

Galéria

 

 
Chat
 
Látogatók száma:
Indulás: 2011-12-18
 

CSS Codes A hónap videója:

 

 

Visszaszámláló:

 

 

 
Következő rész:

03x18 The Murder Of One

Előzetes

Megjelenés: 2012. április 19.

Hol: CW USA

Ismertető:

TYLER VISSZATÉR MYSTIC FALLSBA - Elena és Damon elindul együtt Denverbe, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy Jeremy biztonságban van ott, és megnézni, hogy az ő különleges képességei segíthetnek-e feltárni a számukra szükséges információkat egy ősi vámpír vérvonalról. Nem tart sokáig nekik rájönni, hogy Jeremy ismét „rossz” emberekkel lóg. Stefan és Klaus egy brutális keresésére indul egy eltűnt fegyvernek. Caroline meglepődik, amikor Tyler visszatér a városba, de Tyler hamarosan rájön, hogy van valami Caroline és Klaus között. Matt keze tele van, mert próbálja Rebekah-t lefoglalni a közelgő 1920-as évek táncának szervezésével.

Kanadai előzetes: -

Jelenet: -

 
Társoldalak

Ha te is társoldal szertnél lenni mást nem kell tenned csak írni a chat-be!!Fltételek nincsenek mindenkit szívesen várunk!!

Top:

 

Elite:

Új csere

 
Nina Twitter
 
Ian Twitter
 
Paul Twitter
 
Oldal Twitter
 
A te véleményed szerint
Te is megoszthatod velünk hogy , hogy tetszik az oldal.
Hogy tetszik az oldal?

Nagyon jó *_*
Tetszik :D
Elmegy :P
Lehetne jobb is :/
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Legújabb TVD hírek!

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

03x18 The Murder of One epizódismertető

AngelB.  2012.03.09. 14:13

ELÁTKOZOTTAK ÉS MEGMENTŐIK – Damon és Stefan az új tervükkel foglalkoznak, amely közelebb hozhatja őket Klaus megöléséhez, így Elenát, Caroline-t és Matt-et is beavatják a tervbe. Miután Klaus megfenyegeti Bonnie egy ismerősét, a lánynak nincs választása, elkezd dolgozni egy varázslaton, ami Klaus-nak kell. Közben Rebekah és Klaus megtalálják a tökéletes motivációt arra, hogy Finn velük dolgozzon, de Rebekah-t jobban érdekli a brutális terve, amellyel elégtételt vehet Damon-ön. Stefan-t egy érzelmi zűrzavar készteti arra, hogy egy veszélyes szembesülést tegyen Klaussal, később pedig egy szívszakasztó pillanat Elenával.

Mi igaz és mi nem

AngelB.  2012.03.09. 14:11

The Vampire Diaries rajongók, tudjuk, hogy a szünet miatt minden kis hírért epedeztek és szimpatizálunk veletek. Tudjuk, hogy bármit megtennétek azért, hogy egy kis információt kapjatok a következő részről és most segítünk nektek, hogy mik pletykák és mik igazi hírek. Március 15. nemsokára itt van!

Először is: igen, igaz, hogy látni fogjuk a Gilbert szülőket, Mirandát és Graysont, akiket jelenleg keresnek. Természetesen ők azok, akik adoptálták Elenát, (de Jeremy biológiai szülői!) akik a Wickery hídnál szenvedtek balesetet. Most, hogy közeledik a Wickery híd felújításának ünnepsége, Elenában felidéződnek az emlékek. A rajongók számíthatnak egy visszatekintésre, méghozzá arra az éjszakára, amikor meghaltak és Stefan megpróbálta megmenteni Elena apját – de Grayson azt mondta, hogy inkább Elenát mentse. Mint már tudjátok, a színészeknek búvárleckéket kell venni, ahogy Nina Dobrevnek is.

Javaslatok TVD rajongók? De arra emlékezzetek, hogy elég jól kell kinézniük Jeremy szüleinek. Meg se említsük, hogy Mr. Gilbertnek legalább úgy kell kinéznie, mint az idősebb testvérnek, John bácsinak. Egy valamit megígérhetünk: Elena szülei tényleg meghaltak, csak visszatekintésben látjuk majd őket. “Ha valaha is úgy alakulna, hogy Elena szülei nem haltak meg… Akkor valószínűleg visszavonulok Hawaii tengerpatjára és más fogja vinni a sorozatot. Elena szülei meghaltak, ez baleset volt, egy tragédia. Aznap este, amikor Stefan megmentette őt, akkor kezdődött el az ő szerelmi történetük. Szóval ez miatt is szeretnénk visszatérni ahhoz az estéhez és többet megtudni róla.” – mondta Julie.

Még azt is megígérjük, hogy Jeremy-t látni fogjátok az évad vége előtt – de azt nem garantáljuk, hogy a jelenben. Mondjuk azt nem tudjuk, hogy Steven R. McQueen hogyan lesz újra 14 éves, de talán valamilyen mágikus smink segíthet.

Tudjuk, hogy szeretnétek Matt/Elena jeleneteket is… de erről semmi információnk még. A kezeink meg vannak kötve. Rengeteg hamis információ van. Nem szeretnénk, ha valami olyasmiben hinnétek, ami nem igaz.

De itt van, amit elmondhatunk nektek: Amikor Michael Trevino azt mondta, hogy Tyler, Klaus és Caroline közt soha nem lesz szerelmi háromszög, akkor még biztos nem olvasta a visszatérő részének forgatókönyvét. Tyler nagy lendülettel tér vissza és a dinamikusság, ami eddig jellemezte Klausszal való kapcsolatát, eltűnik. Azt is hallottuk, hogy Caroline szíve Tylerhez kötődik és hogy Klaus mindenféle módon próbálja megszerezni Caroline szívét. De mint tudjuk, Klaus nem az a fajta, aki könnyen feladja.

Ó, szeretnétek még egy szerelmi háromszögről hallani? Delena rajongók, ne maradjatok csöndben és bújjatok meg. Mint tudjuk, Damon és Elena kapcsolata most nem a legjobb, és a dolgok köztük most még intenzívebbé válnak – már ha ez lehetséges! Talán az autóbaleset emléke újra összehozza Stelenát? Nos nem tudni, de lesz Damonnel is jó pár erőteljes, szenvedélyes jelenete. Csak annyit mondunk, hogy talán feladta már, hogy folyton vigyázzon rá és csak jó legyen vele, de Elena nem kész elengedni Őt.

Matt Davis

AngelB.  2012.03.09. 13:51

A legtöbb The Vampire Diaries rajongó azt szeretné, hogy Elena Damonnel vagy Stefannal legyen, de Matt Davis úgy gondolja, hogy van egy harmadik opció is: ELena és Alaric. “Rengeteg szexuális feszültség van Alaric és Elena közt, hiába tagadjátok.” – mondta Matt Davis a TV Guide-nak. “Csodálkozom, hogy eddig még nem mászott be az ágyába.” Matt a forgatásról beszél, illetve a közelgő epizódról, a Break On Through-ról, ami nagy epizód karaktere számára. Illetve: Alaricról, az ivásról és hogy vajon visszamegy-e tanítani.

 

 

Spoilerek

AngelB.  2012.03.09. 13:46

Bármit a The Vampie Diaries-ről? Jobban örülnék, ha valamit Jeremy-ről mondanátok.

Nos, Julie Plec megerősítette, hogy Jeremy-t látni fogjuk az évad vége előtt! Emlékeztek még a kezdetekre, mikor Jeremy drogozott, mert így próbált megbirkózni a szülei halálával? Nos, egy visszatekintésben, amiről tegnap beszámoltunk nektek, kiderül, hogy Jeremy része volt néhány ügyletnek és ez nem fest túl jól a jelentkezési lapon, readásul erről a szülei sem igazán tudtak.

A The Vampire Diaries rajongók szeretnék tudni, hogy ki a sorozatgyilkos, aki Mystic Falls lakóit terrorizálja. Kizárt, hogy Meredith az. Az túl nyilvánvaló lenne.

Itt az egyetlen, amit mondani tudok: Julie Plec ördögien zseni.

Szavazz

AngelB.  2012.03.06. 20:57

A BuzzSugar.com indtott egy szavazást hogy ki a legszexibb TVD-s pasi.Eddog Damon vezet után Klaus majd Stefan.Aki esetleg Klaus vagy Stefan fan az szavazzon és azt a képre kattolva megteheti.

Spoiler megint...........

AngelB.  2012.03.06. 20:51

Bármit a TVD-ről! Meghalok ettől a szünettől, muszáj valami, ami életben tartson.

Találkozni fogunk Elena szüleivel! Nos, inkább azokkal, akik örökbe fogadták őt: Grayson és Mirander Gilberttel. Természetesen visszatekintésben. Mint tudjuk a TVD-hez keresnek most szereplőket, akik készek búvárórákat venni egy víz alatti jelenethez. Nos, mindenki emlékszik, hogy mi történt a víz alatt velük és Elenával, igaz? És hogy Stefan mentette meg Elenát? Talán már a kapcsolatuk itt kezdődött? Nos mindent meg fogunk tudni!

Nem tetszett, ahogy Klaus és Caroline közt a dolgok végződtek. Kérlek mondd azt, hogy kibékülnek!

Ó, az úgy nagyon egyszerű. Julie Plec a következőket mondta: “Klaus továbbra is udvarolni fog Caroline-nak, annak ellenére, hogy Caroline azt állítja, hogy az Ő szíve Tylerhez tartozik – és a 20. epizódban, a táncos eseményen, ez a kijelentés majd válaszút elé kerül.”

Julie világtrendek

AngelB.  2012.03.06. 20:43

Nem rég a rajongók világtrenddé tették Julie Plec nevét.

“Ez volt az első alkalom, amikor a rajongók ilyet tettek. Örültem neki, azt kell, hogy mondjam,”- nyilatkozta Julie.

Azt is megkérdezták tőle hogy ő milyen terndeket hozna létre.Szóval kedves twitteresek segítsünk egymásnak létrehozni TVD trendeket akár ezekből egyet!Nézzétek csak milyeneket:

  • “Team Salvatore”: Ez egy egységet mutatna a Delena és Stelena rajongók közt? “Igen. A 16. epizód fontos rész a testvérek számára, a kapcsolatuk számára és az érzéseik számára, amit Elena iránt táplálnak.”

  • “RIP Alaric”: Nyugalom. “Ez a vicc azon alapul, hogy mostanában sok a hamis RIP trend.”

  • “TVD 1912″: A 16. epizód címe az 1912 nevet viseli és ebbe az évbe tekintünk vissza majd, amikor Damon megtanulja, hogyan mulasson jól egy nővel vámpírként.

  •  “Matt Donovan is our Pudding Pop”: A sorozat rezidens embere kaphatott volna rosszabb becenevet is

Visszatekintések

AngelB.  2012.03.06. 20:29

A TV Guide kiadott egy videót amiben Ian beszél a visszatekintésekról.

 

Spoilers

AngelB.  2012.03.06. 20:18

 Bármi Stelenáról? A közeljövőben van rá esély, hogy újra együtt lesznek? Illetve tudnál valamit mondani Estherről? Mármint, hova ment és lesz valami új terve?

Nem lesz Stelena az elkövetkezendő három epizódban, de lesz pár érdekes jelenetük együtt…! A második kérdésre válaszolva: vissza fog térni, de azt nem mondhatom meg, hogy van-e terve. Sőt, inkább az új karakter, Sage miatt kellene aggódni, olyan, mint Klaus, csak Ő nő. Bár igaz, hogy Damonnek jön segíteni, Ő lesz a mentora.

Tudnál valami érdekeset mondani Klausról? Nagy rajongója vagyok, azt hiszem a kedvenc karakterem lett, attól tartok, hogy meg fogják ölni őt. Tudom, hogy valószínűleg nem mondhatod el az igazságot, csak valamit pls. :)

Klaus érzelmeket táplál Caroline iránt, igaz, hogy a lány nem, de Klaus mindenképp fel akarja hívni magára Caroline figyelmét. Írjátok be a naptárotokba a 20. epizódot, ugyanis ez nagy rész lesz Klaus számára, és talán veszélyben fogja magát találni.

Szóval most, hogy Klaus érzelmeket táplál Caroline iránt, lesz egy nagy harc közte és Tyler közt? Remélem, nem fog meghalni.Voltak róla spoilerek, hogy valaki megmenti őt, remélem ez igaz! Alig várom, hogy lássam a 20. epizódot.

Nem igazán mondanám, hogy harcolni fognak, de valami nagy történni fog abban az epizódban!

A következő részek kedvezőek lesznek Delena számára?

A következő részek kedvezőek lesznek Delena számára minden szempontból. A románcuk még nem ért véget!

Új promo kép Nina-ról.

AngelB.  2012.03.06. 17:53

Előkerült egy új 3.évados promo kép Nina-ról.Már ilyen képet láttunk régen csak akkor rajta volt Damon,Stefan és Klaus is.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról